Nya hängmattedesigns!

Oktober är en underbar månad från ett hängmatteperspektiv. Det är nämligen månaden då alla våra leverantörer börjar sälja säsongens nyheter! Det är många snygga nyheter i år, så nu blir det en del jobb med att få in allting på Hamaca.se så att våra kunder kan ta del av dem. Visserligen är det en stund kvar innan det faktiskt är säsong här (nästa sommar), men det vore roligt att ha färdigt allt i tid för julklappar.

La Siestas CaribenaAmazonas Globo Natura


Först ut är La Siesta's Caribeña (till vänster) som enligt mig är den allra snyggaste nyheten av dem alla. Den är så vackert ljus, med härliga havsfärger. Passar mig perfekt, som är uppväxt på västkusten och allt. Till och med det här fotot på hängstolen är underbart vackert. Det kom även två singelhängmattor i samma färger - en med och en utan träkarmar. Alla tre finns att köpa redan nu på Hamaca.se

Trädgårdsmöbeln Amazonas Globo (till höger) kom redan i somras. Det är en unik hängstolsdesign som består av en halvcirkel av träreglar med stora och tjocka kuddar att sitta på, som hänger i en läcker träställning. Tidigare i somras skänkte vi till och med en Globo till ett TV-program i England, ett program i stil med Room Service som går ut på att ett helt team av designers och hantverkare bygger om någons hus/lägenhet på en vecka medan de är bortresta. När teamet var färdiga med ombyggnationer och renovering ställde de Globo på verandan.

Amazonas CappuccinoAmazonas Mocca
Amazonas ToscaAmazonas Prosecco


Från Amazonas har det nu i oktober kommit stilfulla nyheter i kaffefärger, med namn som Cappuccino och Mocca, till både hängmattor och hängstolar. Den mer färgglada Tosca är också ny för i år, och mellantinget Prosecco. Bland tillbehören har Amazonas gått över från att ha kuddar och fotstöd i perfekt matchande varianter till att helt enkelt bara ha enfärgade, för tillfället i rött, gult och naturvitt.

Amazonas Tahiti Golf

Även Amazonas Tahiti Golf är helt ny för i år, i sexigt svart, naturvitt och klarrött. Färgvalen får mig att tänka på en gammal saga. Hår svart som korpen, läppar röda som blod, och hy vit som snö...

Som ni ser är det många spännande nyheter, och jag har inte ens nämnt allt än! Ha en härlig höst allihop, så ses vi på Hamaca.se när säsongen kommer igång igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0