Decorativa hängmatta i tidningen Glaze

Hängmattor med fransar är visst populärt just nu. Både Äntligen hemma, Glaze, Amelia, Lantliv, Residence och lite andra tidningar har haft med Decorativa, Enamorada eller vår hängmatta med fransar som heter Romantica som finns under specialerbjudanden just nu.

hängmattor

Decorativa hängmattorna finns i två färger under kategorin dubbelhängmattor på Hamaca.se

Glad Påsk!

Nu är det äntligen Påsk!
Glada färger är någonting som hör påsken till och jag tänkte tipsa om en jättefin hängmatta som finns till specialpris på hamaca.se, det är en hängmatta i vackra gula toner. Den kostar bara 399 kr, och då ingår frakten i priset. Det gillar vi!
påsk

- Den här hängmattan har träkarmar också, det gör så att det blir lätt att ta sig in och ut ur hängmattan! GLAD PÅSK!

Romantica hängmatta i Äntligen Hemma

I kvällens Äntligen Hemma var vår hängmatta Romantica med. Upphängningssetet Practico användes för att hänga upp hängmattan.

Romantica är en tjusig hängmatta med fransar som passar bra både inomhus och utomhus. Just nu har vi den som specialerbjudande för endast 679:- inkl. frakt. Gå till Hamaca.se och klicka på Specialerbjudanden för att beställa.

Se programmet igen genom att gå till TV4 Replay och klicka på "Äntligen Hemma", så kanske du kan få inspiration till hur du kan hänga upp hängmattan inomhus!

Hela inköpslistan kan du se genom att klicka HÄR.

vår hängmatta romantica i äntligen hemma
hängmatta

RSS 2.0