Ut och resa i höst?

Tillhör du en av de lyckliga som ska resa bort ifrån det analkande höstrusket? Då kan en resehängmatta från Hamaca.se vara något för dig! Perfekt att ha med sig i väskan, tar knappt upp någon plats och väger under ett halvt kg. Och det är väldigt bekvämt att sova i en hängmatta! I många fall mycket bekvämare än en hotellsäng. Så en resehängmatta kan vara en billig reseförsäkring om du vill vara säker på att kunna sova skönt under semestern.

Det är också oslagbart att ha den ute, fastknuten mellan 2 palmer på stranden och svaja med vinden i hängmattan och lyssna på vågorna som slår mot stranden...

semester!

Presenttips till barnen

Något som är kul och coolt att ha på sitt rum för barn och tonåringar är en egen hängstol som man kan relaxa i. Vi rekommenderar särskilt någon av hängstolarna från La Siesta för de har inbyggda svängtappar som gör att man kan snurra runt fritt utan att upphängningssnöret snor sig. Det går bra att köpa vuxenhängstolar till barn över 6 år, ju större hängstol man har, desto skönare är de att sitta i. Den perfekta födelsedagspresenten, eller kanske något att fundera på till jul? Hos Hamaca.se finns en hel uppsjö av hängstolar att välja mellan.

Relax

Ny Butik!

Kära hängmattefans,

Ifall ni skulle vilja ha lite variation på era hängmattor, och istället vill ha en matta som ligger på golvet, kan vi nu stolt presentera vår nya webshop www.mattor-online.se !

Här finns lyxiga mattor i äkta ull, kohudar, fårskinn, renfällar, persiska mattor, ja allt möjligt. Ta er en titt på vår nylanserade sida och bli en av de första svenska kunderna att njuta av dessa exklusiva mattor till förmånliga priser.

Precis som på Hamaca.se så ingår fraktkostnaderna och leveranstiden är ca 4 dagar.

Besök Mattor-online idag!

mattor i äkta ull i snygga mönster

RSS 2.0