Veckans snygging

Vackra hängstolen Brasil Royal Aqua finns på lager i Göteborg för expessleverans. Det är en riktig snygging i härliga blå-lila ränder och med dekorativa fransar längs med framkanten. Den kostar bara 699:- och levereras inom 2 dagar. Bättre än så blir det inte! Köp den och gärna några kompisar till den på Hamaca.se


Rekordsommar

Den här sommaren har hängmatteförsäljningen varit på topp, trots att sommaren ännu inte är slut har vi redan slagit försäljningsrekord med flera hästlängder jämfört med föregående år. Jag tänkte sammanfatta lite vilka sommarens hetaste hängmattor var.

Kategori Singelhängmattor
Vinnare: Aruba Cayenne - den här hängmattan har vi sålt flest exemplar av under sommaren. Kunderna tilltalas av de vackra färgerna + att den är tillverkad av ett vädertåligt material. Till och med Mat-Niklas använde sig av den här hängmattan i ett av sina program..
12påsk3

På andra och tredje plats bland singelhängmattorna hamnar de prisvärda Lancy och Tahiti.


Kategori Dubbehängmattor:
Här var det betydligt jämnare, i början av sommaren (Maj-Juni) sålde hängmattan Romantica bäst. Under högsommaren (Juli) sålde allvädershängmattan Mauritius bäst. Barbados har också sålt bra hela sommaren eftersom den finns i så många färger.
1 2mauritius 3barbados


Kategori Familjehängmattor:
Sommarens vinnare i den här kategorin var Carolina Grön. Grattis! På andra plats hamnar Gigante och på tredje plats kom Colombiana.

1 carolinaGigante  3  colombiana


Sista kategorin blir Hängstolar:
Hängstolar har blivit väldigt populära i år. Folk har dem både inomhus och utomhus, så de kan användas året runt.
Vinnare i den här kategorin är Relax Natura. På andra plats kom gigantiska Currambera lounger och på tredje plats hamnar den somriga Caribeña.

1natura 2lounger 3 caribena

Grattis till alla lyckliga hängmattor och hängstolar som hamnade på vinnarlistan över mest populära hängmattor den här sommaren. Men kom ihåg: sommaren är inte slut än, värmeböljan har gjort sitt andra tillslag över landet och kommer hålla i sig hela helgen, så det är perfekt hängmatteväder just nu. Du kan köpa din hängmatta på Hamaca.se som har sveriges största utbud av kvalitetshängmattor!








RSS 2.0