Brasilia Melon hängmatta nedsatt från 999kr till 599kr

Vi har fått in ett parti Brasilia Melon hängmattor som vi kan sälja extra billigt.

Brasilia Melon är en stor singelhängmatta med träkarmar - designad för att vara extra bekväm.

Våra Brasilia-hängmattor med träkarmar är minst lika sköna som de utan: Vi har använt oss av ett extra mjukt och flexibelt material som är extra tjockt (350g/ m²) och genom att göra tyget mycket bredare än själva träpinnen: 140 x 210 cm, har vi utökat liggytan. Det gör så att hängmattan hänger i en båge så att du kan ligga väldigt skönt och bekvämt i den. Passar en person och är TUV-testad för att klara 100kg. Den finns att köpa på www.hamaca.se

hängmattor

Hängmattor i vackra pasteller

Förra året fick Hus & Hem hängmattor av oss till ett hängmattereportage. Våra hängmattor fanns på omslaget och i flera artiklar i tidningen.

Det här tyckte jag var så tjusigt! Kuddar och filtar att kura ihop sig med i hängmattan..

Hängmattorna på bilderna som finns på Hamaca.se  heter Modesta (den vita), Baiana (den i turkost) och Palacio (den med makraméfransar)

Vi har också kuddar som matchar hängmattorna (dock inte de som syns nedanför)

I framtiden kommer vi ha färgglada kuddar också, just nu letar vi efter en kuddtillverkning med sjyssta arbetsvillkor så det är pågång!

Ett tips kan annars vara att leta i garderoben i sommarstugan och hitta lite roliga retrotyger, då kan du sy ett eget skojigt kuddfodral!




hängmattor hängmatta

Nya ekologiska hängmattor och hängstolar

Det är roligt att det har blivit "trendigt" med ekologiska hängmattor för efterfrågan gör att det äntligen värt att producera ekologiska hängmattor!  De görs i ekologisk bomull som kommer från certifierade odlingar i Brasilien och Indien.

Vi har en variant där bomull som växer naturligt i 3 olika sorters färger vävs så att det blir randigt i  vackra nyanser. Tekniken har funnits i ca 5000 år, har nästan glömts bort och blivit populär nyss.

Exempel på detta är den stora hängstolen "Swing XL Tres Fios". Trästången är hela 160 cm bred dvs den är en riktig bekväm för en eller två personer. Just nu har vi specialpris på den - 999:- inkl leverans.

hängmatta

Hängmattan med träkarm som heter "Classic Tres Fios " och hängmattan utan träkarm som heter "Traditional Tres Fios" finns också i samma randiga tyg. De kostar 799:- resp. 699:- inkl frakt.

Trästångarna i våra hängmattor och hängstolar kommer från certifierade skogar antingen i Sydamerika eller Europa - inte regnskog!

Sen har vi de lite mer färgglada varianterna i "Casera" kollektionen  från den välkända hängmattetillverkaren La Siesta.
hängmatta hängmattor ekologisk
Hängmattan på bild är 180 cm (!) bred - så var gärna flera styckna i den och ligg på tvären!

La Siesta har även låtit oss få se deras certifikat. Bomullen är certifierad enligt European Ecological Regulation EWG Nr. 2092/91. Inga bekämpningsmedel, insektsmedel eller svampbekämpningsmedel. Kontrollerad social standard i produktionsområdena enligt SA 8000:2001, Standard for Social Accountability. Färgerna är såklart AZO-fria och håller sig fräscha länge. Casera är tillverkad i Colombia i en tillverkning med hög standard och bra löner.

Vi har hängstolar, loungers (bamsestora hängstolar!!) , och hängmattor i två storlekar

För den som gillar det rena och enkla har vi den ekologiska vita hängstolen i märket "Amazonas" för 829:- inkl frakt.

sitt hängmatta

Samtliga ekologiska hängmattor och hängstolar är förstås TUV-certifierade (dvs kvalitetstestade för att klara en vikt som är 2,5 gånger den bärkapaciteten som vi anger!) och har garanti på ett eller två år. De finns att köpa på www.hamaca.se




Dagens hängmatta..

Idag gillar vi hängmattan Caribeña

hängmattor
Caribeña är en prisvärd hängmatta i havets och himlens färger Den är tillverkad vid det Karibiska havet i Colombia, i vackra färger som för tankarna till havet. De ljusa färgerna har en väldigt lugnande effekt. Varma sommardagar är det precis vad man vill ha i trädgården - eller vid skärgårdstugan. För att förstärka den luftiga och svala känslan är tyget lite tunnare på Caribeña än på La Siestas övriga hängmattor. Caribeña finns även med träkarmar och som en hängstol.

Den finns på www.hamaca.se och kostar 498:-. inkl. frakt!

Hängmattor på Arvikafestivalen

Såhär mysigt hade folk det i våra 20 sponsrade hängmattor som hängde uppe på festivalen.

Jag blev glad och lite förvånad över att hängmattorna klarade festivalens påfrestningar - exempelvis 3 personer som satt i samma hängmatta och gungade för fullt! (trots att den "bara" tar 120kg)

Och att de var så vackra färgklickar! Det såg verkligen super ut..

Lancy hängmatta ( som den här modellen heter ) finns på www.hamaca.se och kostar bara 399:- (inkl. leverans) Om du köper 2 st för du dem ännu billigare. Bara 600 kr! Och du får kuddar också!

hängmattor från www.hamaca.se

hängmattor från www.hamaca.se

Hamaca.se på turné vid Arvikafestivalen

Är du på Arvikafestivalen nu i helgen? Då kan du passa på att chilla i en av våra 15 hängmattor som finns på festivalområdet. Vi finns där hela helgen. Spännande bilder kommer att läggas upp på bloggen nästa vecka. Kanske kommer självaste Depeche Mode att ta sig en välförtjänt siesta i mattorna efter kvällens uppträdande, eller kommer hårda Nine Inch Nails visa upp en lite mjukare sida och hänga där i kvällssolen och njuta, vem vet. Bilder kommer som sagt nästa vecka!

Köp din hängmatta på Hamaca.se


RSS 2.0