NYTT! Trädgårdsmöbler

Vintern må inte vara säsong för hängmattor i trädgården, men det är ändå nu på vintern som vi får in nästa säsongs nyheter från våra leverantörer, och vi vill gärna dela med oss om vad som är nytt hos oss på Hamaca.se.

I dagens inlägg tänkte jag skriva lite om de rejäla hängstolarna som fungerar som en hammock i trädgården. De är som sköna svävande soffor som man kan kan gunga i. Träet kommer från europeisk hållbar granskog och är väldigt vackert. Kuddarna är supermjuka och tyget är av bomull. Finns i två storlekar och färger: Singel som passar till 1 person och Royal som passar till 2-3 personer i Grön eller Naturvit. Trädgården är räddad!


Söt barnhängstol

Tyska tillverkaren La Siesta har skickat ut sin nya produktkatalog och i den finns bland annat den här söta barnhängstolen, formad som en droppe. Den måste vara mysig att krypa in i. Den och La Siestas andra nyheter kommmer att finnas på Hamaca.se i framtiden. Vi vet dock inte när eftersom hängmattesäsongen i princip är över och vi just nu jobbar hårt med våra andra sidor Mypashmina.se och Mattor-Online.se men när tid finns kommer de upp på Hamaca.se.

RSS 2.0