Hängmatta i Äntligen hemma

Igår ringde en kvinna från Äntligen Hemma. Hon ville få lov att använda en hängmatta i ett inslag i programmet. Vi blev förstås mycket glada och skickade genast ut en fin La Siesta Romantica Hängmatta till dem . Den har fina brasilianska fransar hängandes på sidan och ser mycket lugnande ut. Den är för två och har ett mycket passande namn då det är högst möjligt att tillbringa en romantisk kväll i solnedgången mellan träden eller vid stranden i denna hängmatta. Programmet kommer visas i slutet av mars!

Ut I jungeln eller bara till norrland I sommar?

Jag älskar hängmattor. Det är underbart att få ligga och svaja i skuggan en varm sommar dag eller när man är ute och reser. Det finns inget som är bättre än att få känna sig som ett knyte som bara dinglar i luften. Riktigt härligt i min mening! Men ibland så finns det små sake som stör denna fantastiska känsla, som när man har lyckats knyta alla knutar och skruvat alla skruvar för att äntligen lägga sig i och slappna av. Då hör man något litet so surrar i Luften... Mygg!!!!

Vad gör man då? Vart är myggnätet? Jo det är så här att jag fann att det finns en hängmatta med inbyggt myggnät. Hur bra som helst både på sommaren och om man åker till något malaria drabbat land. Lika bra som malaria tabletter. Tyvärr funkar den inte för knott men det är ju myggorna som ger de största bätten. Så för alla som funderar på vad det skall göra för att kunna vila ostört så är Mosquito traveller resehängmattan något jag rekomenderar starkt!


                                        

RSS 2.0