Underbara hängstolar

Ett smart hängstolsstativ av märket Amazonas.
Ännu en dag med regn och rusk. Om bara solen kunde komma tillbaka så man kunde njuta av en hängmatta igen! är det nog inte bara jag som har tänkt.

Men vet du vad, jag tror du har glömt att man kan ha hängmattorna inomhus också! Det finns till och med hängstolar som är minst lika sköna som en hängmatta, men som tar mycket mindre plats.

Se bara på bilden till höger hur enkelt det är att sätta upp en hängstol i hörnet. Den smarta ställningen (som bara monteras med en skruv i väggen) heter Palmera. Självklart kan man också montera en krok i taket för att ta så lite plats som möjligt, ifall till och med Palmera är för stor. Om du vill se fler bilder och produkter på hur man kan lösa upphänget är det bara att surfa till Hamaca.se och titta på våra produkter.

Om det inte är utrymme som saknas, utan bara solsken, så finns det dessutom snygga ställningar som står av sig själva och inte behöver hål i vare sig tak eller vägg.

Hade vi haft färre skrivbord och bokhyllor här på kontoret hade det suttit en hängstol i taken...

Babystativ

Har du någonsin sett något så gulligt som en baby i en alldeles egen hängmatta? Inte nog med att det ser underbart ut, det är dessutom tryggt och skönt på samma gång för babyn. Vi har en alldeles speciell hängmatta vid namn Yayita som gör att även den vildaste babyn blir lugn och avslappnad.

Babystativet Yayita från La Siesta.

Nyhet för i år är den fantastiska ställningen till Yayita som gör det lätt för föräldrar och barnvakter att ställa hängmattan i närheten oavsett vilket rum man befinner sig i. Som du ser på bilden kan man fästa hängmattan i två olika lägen - ett öppet och ett stängt (på bilden är det stängt). Det öppna läget passar bra till en större baby, och låter babyn se sin omgivning för att titta och lära. Det stängda läget omfamnar babyn så att den känner sig trygg och kan slappna av - och somna, ett användbart knep när allt annat felar.

Vill du veta mer om hängmattor till din baby, gå till vår hemsida på Hamaca.se så får du se och läsa om våra olika produkter.

Himmel, hav och lediga dagar

Nu när det har varit så soligt och varmt har säkert många önskat att de hade en hängmatta att slappa i. Det är inte försent än! Passa på att beställa en hängmatta med en gång så att den är redo att användas till nästa värmebölja.

Vi på Hamaca.se har tagit in extra många av sommarens favoriter till Göteborg, så att vi ska kunna erbjuda extra snabb leverans. Vad sägs om en elegant och stilren Modesta, som till och med platsade i senaste numret (nr 7, 2008) av Hus & Hem? Vill du ha lite mer färg kanske den turkosrandiga Baiana passar dig lite bättre.

Hängmattan Modesta på sidan 100 i nummer Hus & Hem nr 7 2008.

Hängmattan Baiana på sidan 107 i Hus & Hem nr 7 2008.

Ta en titt på våra specialerbjudanden för att se vad vi kan skicka med expressleverans (1-2 dagar).

Ha en fortsatt trevlig sommar, önskar vi på Hamaca.se !

RSS 2.0